KUVIA TÖISTÄMME

Uusimme asiakkaan mökin katon. Tässä kohteessa tuli kokonaan uudet eristykset aluskatteet sekä ruoteet ja tietysti itse kate joka tässä oli tiiliprofiilinen peltikate. 

Boschin jäähdytinlaite asennettuna kivitaloon. Jäähdytinlaite on erinomainen mikäli lämmitystarve ei ole iso tai tarvita ollenkaan vaan suurimmaksi osaksi tarvitaan vain jäähdyttävää toimintoa. 

Siirtolapuutarhapalstan nurmikko kuorittiin kaivinkonella ja uutta multaa tuotiin reilu 20m3 kauhakuormaajalla ja nurmikon siemenet kylvettiin. Vanha vadelma-aita kaivettiin ylös ja tilalle istutettiin tuija-aita. Toiselle sivulle rakennettiin aita johon saa köynnöskasveja kasvamaan harjateräsverkkoa vasten. Näin syntyy aikanaan myös näköestettä naapuriin. Myös mökki reunustettiin luonnonkivillä ja Tuija-aidan viereen tuli kivituhkapolku. Kivetys jäi vielä alkuperäiseen kuntoon, kun mökin yhteyteen on tarkoitus vielä rakentaa terassia isolle alueelle. Kuvat ennen ja jälkeen sekä työvaiheita. 

Asiakkaan mökin ulkoseinän korjaus. Uudet eristeet, tuulensuojat, verhoilut sekä maalaus. 

Rakensimme asiakkaalle rivitalon takapihalle terassin johon upotettiin poreamme. Poreammeen ympärille tuli portaat sekä laskutaso joka kiersi kolme sivua.

Piehenkö valutyö pieneen taloyhtiöön. Valetun anturan päälle tulee kolme ilmalämpöpumpun ulkoyksikköä. 

Rakensimme taloyhtiölle kolmet eri pihaportaat.


Teimme eteisremontin, jossa kaikki meni uusiksi. Vanha lattia uusittiin lattialaattoihin, seinät tasoitettiin ja maalattiin ja vanhat kaapistot vaihdettiin nykyaikaisempaan.


Asiakkaan mökin katon harjaus ja pesu sekä mökin ulkoverhoilun maalaus. Hyvät oli maisemat🌞

Teimme asiakkaalle pihakivetyksen takapihalle. 


Golfkentälle tuli lähtöpaikkojen infotaulujen alle betonilaatoitus. Näitä tuli kentälle toistakymmentä. 

Rakensimme asiakkaan mökille vierasmajan edustalle terassin johon upotimme puoliksi paljun. Kesän ekat helteet osuivat sopivasti urakkaan, mutta paljua ei valitettavasti päästy testaamaan.. 


Teimme asiakkaalle pergolan johon on nyt hyvä kasvattaa köynnös ja nauttia aamukahveista pikku terassilla☀️☕


Poistimme asiakkaan orapihlaja-aidan juurineen ja rakensimme tilalle puuaidan. Perustukset tulivat kierrepaaluilla. Nyt ei enää piikkipensaat kiusaa😊


Teimme taloyhtiölle uudet piha-aidat. vanhat purettiin ja uudet rakennettiin olemassa oleviin terästolppiin. Pituutta aidoilla kokonaisuudessaan 130m.


Uuden juomaravintolan ensimmäinen työvaihe: teimme 2kpl lattiakorotuksia sekä tuulikaapin ja varastokopin. Tuulikaappi saa aikanaan ovet sekä korotukset päällystetään kokolattiamatolla sekä reunoihin tulee kaiteet.


Putsattiin pienen taloyhtiön katto sekä rännit. 

Tehtiin asiakkaalle laatoitus ja pieni terassin jatke. Betonilaatta piti tasoittaa ja laatoitettava alue piti huputtaa sillä työ tehtiin niin myöhään syksyllä, että piti puhallin saada lämmittämään.


Teimme asiakkaalle tuija-aidan. Mittaa noin 60m.


Maanrakennushommia Hirvensalon laskettelukeskuksella. 


Ulkolaatoitustyö asiakkaan oven edustalle.


Saatiin L&T :ltä aliurakointihomma poistaa taloyhtiön puutarhajäte sekä oksat ja risut. Tuli taas kone tarpeeseen.


Uudessakaupungissa vanha "mummonmökki" kaipasi uutta ilmettä. Laitettiin uutta paneelia sekä maalattiin taloa ja asennettiin vanha ovikatos paikalleen. 


Tällä työmaalla teimme asiakkaalle köynnöspergolan, luonnokivipihaa sekä korjattiin pihamuurin "istutuslaatikon" pohjaa. 


Räystäslaudotusten uusimista vanhaan rintamamiestaloon. 


Asiakkaalle keittiö, jossa seinät levytettiin ensiksi kipsilevyllä. 


Rakennettiin asiakkaalle piha-aita.


Orapihlaja-aidan sekä juurien poisto Avant 420 kaivurilla. Hyvä tuli vaikka ite sanommeki:)


Orapihlaja-aidan leikkuu ja puutarhajätteen vienti kaatopaikalle :)


Rakensimme asiakkaalle n. 2o m2 terassin rivitalon takapihalle.  


Rakensimme sokkeliritilät kuistin alle. Asiakas maalasi itse sopivan värin löydyttyä. Rakennusmateriaalina käytimme runkoon sahattua rimaa ja ristikko tehtiin hieman kapeammasta peiterimasta. 


Kuorimme asiakkaan sammaloituneen etupihan ja kylvimme ruohonsiemenet uuteen multaan. Valitettavasti kuva lähtötilanteesta unohtui ottaa, mutta pieni otos vaiheesta sekä valmiista työstä. Työ suoritettiin 30 asteen hellivässä helteessä, mutta riittävä nestetankkaus ja kerros aurinkorasvaa siivitti jälleen mitä parhaaseen lopputulokseen. Asiakas jäi tyytyväisenä seuraamaan ruohon kasvua. 


Ulkoseinän pesu. Asiakkaan toiveesta pesu suoritettiin ainoastaan puhtaalla vedellä. Sen lisäksi, että pesu oli ekologinen, niin seinä muuttui kuin vastamaalatuksi. Työvälineinä toimi tikkaat, vesiämpäri sekä pehmeä jatkovarrellinen autoharja. Autoharja toimii erinomaisena harjana seinän pesuun, sillä se on pehmeä eikä kuluta maalipintaa.