KUVIA TÖISTÄMME

Uusimme asiakkaan mökin katon. Tässä kohteessa tuli kokonaan uudet eristykset aluskatteet sekä ruoteet ja tietysti itse kate joka tässä oli tiiliprofiilinen peltikate. 

Rakensimme asiakkaalle rivitalon takapihalle terassin johon upotettiin poreamme. Poreammeen ympärille tuli portaat sekä laskutaso joka kiersi kolme sivua.

Rakensimme taloyhtiölle kolmet eri pihaportaat.

Teimme eteisremontin, jossa kaikki meni uusiksi. Vanha lattia uusittiin lattialaattoihin, seinät tasoitettiin ja maalattiin ja vanhat kaapistot vaihdettiin nykyaikaisempaan.

Asiakkaan mökin katon harjaus ja pesu sekä mökin ulkoverhoilun maalaus. Hyvät oli maisemat🌞

Teimme asiakkaalle pihakivetyksen takapihalle. 

Rakensimme asiakkaan mökille vierasmajan edustalle terassin johon upotimme puoliksi paljun. Kesän ekat helteet osuivat sopivasti urakkaan, mutta paljua ei valitettavasti päästy testaamaan.. 

Teimme asiakkaalle pergolan johon on nyt hyvä kasvattaa köynnös ja nauttia aamukahveista pikku terassilla☀️☕

Poistimme asiakkaan orapihlaja-aidan juurineen ja rakensimme tilalle puuaidan. Perustukset tulivat kierrepaaluilla. Nyt ei enää piikkipensaat kiusaa😊

Teimme taloyhtiölle uudet piha-aidat. vanhat purettiin ja uudet rakennettiin olemassa oleviin terästolppiin. Pituutta aidoilla kokonaisuudessaan 130m.

Uuden juomaravintolan ensimmäinen työvaihe: teimme 2kpl lattiakorotuksia sekä tuulikaapin ja varastokopin. Tuulikaappi saa aikanaan ovet sekä korotukset päällystetään kokolattiamatolla sekä reunoihin tulee kaiteet.

Asensimme asiakkaalle uuden laminaattilattian eteiseen ja keittiöön.

Puhdistimme asiakkaan katolta lumiesteet ja rännit lehdistä ja muusta liasta.

Tehtiin asiakkaalle laatoitus ja pieni terassin jatke. Betonilaatta piti tasoittaa ja laatoitettava alue piti huputtaa sillä työ tehtiin niin myöhään syksyllä, että piti puhallin saada lämmittämään.

Teimme asiakkaalle tuija-aidan. Mittaa noin 60m.

Maanrakennushommia Hirvensalon laskettelukeskuksella. 

Ulkolaatoitustyö asiakkaan oven edustalle.

Saatiin L&T :ltä aliurakointihomma poistaa taloyhtiön puutarhajäte sekä oksat ja risut. Tuli taas kone tarpeeseen.

Uudessakaupungissa vanha "mummonmökki" kaipasi uutta ilmettä. Laitettiin uutta paneelia sekä maalattiin taloa ja asennettiin vanha ovikatos paikalleen. 

Asensin asiakkaalle kipsilevyt ennen keittiöremonttia ja sen jälkeen uutta vinyylilankkulattiaa. Vinyylilattia on hyvä vaihtoehto laminaatille; pehmeän ja miellyttävän tuntuinen. 

Tällä työmaalla teimme asiakkaalle köynnöspergolan, luonnokivipihaa sekä korjattiin pihamuurin "istutuslaatikon" pohjaa. 

Räystäslaudotusten uusimista vanhaan rintamamiestaloon. 

Tein asiakkaalle keittiön, jossa seinät levytettiin ensiksi kipsilevyllä. Kuvan korkeasta kaapista puuttuu vielä mikro sillä toimittajalla niitä ei ollut varastossa.

Oltiin saaressa asiakkaan mökillä sahaamassa puita pinoon. Oli mukava puuhata kun lämpö helli ja maisemat oli hyvät! :)

Rakennettiin asiakkaalle piha-aita.

Maalattiin asiakkaan sokkeli sekä autotallin ovi, laitettiin pihakatokseen uudet räystäslaudat sekä asennettiin kivetykseen vesikourut sekä korjattiin kivetystä.

Tammipuun oksien perkausta sekä katon ja rännien putsaus havuista. Tammen alimmat oksat olivat kaupungin tiealueen puolella liian matalalla. Karsimme oksat siten, että tien ja alimpien oksien väliin jäi vähintään 5m korkuinen tyhjä alue. Tällä kertaa työ suoritettiin alumiinitikkailta, mutta vaativammissa paikoissa suosimme henkilönostinta.

Orapihlaja-aidan sekä juurien poisto Avant 420 kaivurilla. Hyvä tuli vaikka ite sanommeki:)

Orapihlaja-aidan leikkuu ja puutarhajätteen vienti kaatopaikalle :)

Rakensimme asiakkaalle n. 2o m2 terassin rivitalon takapihalle. Piha oli melko tasainen, joten pohja oli helppo tehdä betonilaatoista. Alle tuli juurimatto ja 0-8mm sepeliä. Runko rakennettiin asiakkaan tilaamilla runkopuilla (2x4) ja 95mm terassilaudoista. 


Rakensimme sokkeliritilät kuistin alle. Asiakas maalasi itse sopivan värin löydyttyä. Rakennusmateriaalina käytimme runkoon sahattua rimaa ja ristikko tehtiin hieman kapeammasta peiterimasta. Kaivoimme asiakkaan pohjois -ja eteläpäädyn sokkelinvierus sepelit rikkaruohoineen (n.100m2) ja levitimme uudet salaojasepelit pintaan. Kuvasarja vasemmalta alkaen; aloitustilanne ->  työvaihe ->  valmis pinta.Kuorimme asiakkaan sammaloituneen etupihan ja kylvimme ruohonsiemenet uuteen multaan. Valitettavasti kuva lähtötilanteesta unohtui ottaa, mutta pieni otos vaiheesta sekä valmiista työstä. Työ suoritettiin 30 asteen hellivässä helteessä, mutta riittävä nestetankkaus ja kerros aurinkorasvaa siivitti jälleen mitä parhaaseen lopputulokseen. Asiakas jäi tyytyväisenä seuraamaan ruohon kasvua.Ulkoseinän pesu. Asiakkaan toiveesta pesu suoritettiin ainoastaan puhtaalla vedellä. Sen lisäksi, että pesu oli ekologinen, niin seinä muuttui kuin vastamaalatuksi. Työvälineinä toimi tikkaat, vesiämpäri sekä pehmeä jatkovarrellinen autoharja. Autoharja toimii erinomaisena harjana seinän pesuun, sillä se on pehmeä eikä kuluta maalipintaa.