Tietoa meistä

 Viivi ja Sami

Olemme molemmat omalla tahollamme moniosaajia. Juuri siksi haluamme tehdä yrityksestämme sellaisen, missä voimme tarjota monipuolisesti juuri sitä mitä osaamme ja mistä tykkäämme. Molemmilla meistä on käytännönläheinen ote työhön, ja tykkäämme nähdä työmme jäljen. Olemme myös tehokkaita työssämme ja tämä ei ole jäänyt asiakkailta huomaamatta. 

Tarjoamme asiakkaille helposti lähestyttävää palvelua, ja meiltä saa palvelua hyvinkin lyhyellä varoitusajalla ilman turhaa odottelua. 


Viivi

Viivi on koulutukseltaan lähihoitaja, ympäristönhoitaja sekä toiminnallisen harjoittelun personal trainer. Viivi on toiminut työssään niin lasten, ikäihmisten kuin kuntoutujien kanssa. Luontoalan koulutus on antanut vahvan osaamisen alan töihin. Ympäristönhoitajana hän osaa arvioida pihojen ja muiden ulkokohteiden  kunnostukseen liittyviä toiminpiteitä ja konetyöt hoituu moitteettomasti. Viivillä ei fyysinen kunto lopu kesken ja työ kuin työ hoituu. 


Sami

Sami on tehokas uurastaja jolta löytyy kokemusta monelta alalta.  Lukion jälkeen Sami suuntasi kovaa vauhtia työelämään sillä käytännön työ ja oma kädenjälki oli se juttu. Sami on tehnyt ja opiskellut rakennusalalla kirvesmiehen, katonrakentajan sekä peltisepän töitä. Kiinteistöhoidonalalla tutuksi ovat tulleet niin perinteisemmät työt ruohonleikkuusta lumihommiin kuin vaativammat konehommat. Sami työskentelee talvisin myös laskettelukeskusalalla, jossa hänen toimeenkuvanaan on vastata rinnetoiminnasta. Lumetus, rinnekonetyöt, kaluston huolto sekä esimiestehtävät ovat osa työkokonaisuutta.